Frontpage

Viraal

Onze timelapse film over de ‘staande mast route’ van Rotterdam naar Amsterdam gaat op dit moment viraal over de wereld met al bijna 1 miljoen kijkers op YouTube.

Het transport volgt de prachtige oude vaarwateren van het Nederlandse polderlandschap. Beginnend bij de Rotterdamse Hefbrug in de Nieuwe Maas wordt via de Hollandse IJssel de Gouwe bereikt, waar bijzondere hefbruggen voor ons open gaan. Via de Oude Rijn passeren we Gouda, de pittoreske dorpjes langs de verschillende Weteringen vliegen ons voorbij. De ringvaart Haarlemmermeerpolder brengt ons richting Amsterdam om daar af te meren voor de brug bij de A10. We wachten tot de zon onder gaat. De brug gaat open. Wat volgt zijn unieke beelden; een vogelvlucht door het nachtelijke Amsterdam.

Complete oplossing

Door timelapsefotografie en close-up filmopnames bij elkaar te brengen ontstaan oogstrelende, dynamische video’s die processen tot leven wekken. Wij zorgen voor alles, van begin tot eind.

How its made. 2.0!

The Timewriters is gespecialiseerd in timelapsefotografie. Door gebruik te maken van dit unieke middel kunnen wij processen in beeld brengen die te langzaam gaan voor het blote oog. Of het nu een paar uur duurt, of een paar jaar.

Ervaring voor het beste resultaat

The Timewriters heeft ruime ervaring met processen als natuurontwikkeling, weg-, water- en spoorbouw, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij voorzien u van een gedegen advies en leggen uw project op de mooiste manier vast.

24 Mpx dSLR

24 Mpx dSLR

Bouwprocessen brengen wij in beeld met 24 Mpx Canon spiegelreflex camera’s ingebouwd in onze weersbestendige Timebox Resolution XL. Compleet met 4G verbinding.

Actueel beeld

Actueel beeld

De beelden worden rechtstreeks verzonden naar onze servers en verwerkt door onze unieke Timeviewer. U heeft altijd een actueel beeld

Veilig werken

Veilig werken

We hebben alle PBM’s in huis en zijn in het bezit van VCA

Drone vergunning

Drone vergunning

The Timewriters heeft een ROC-light dronevergunning

Wat onze klanten zeggen

Evenementen

Alles draait om de beleving van de bezoeker. En die beleving krijgt een extra dimensie wanneer men ook betrokken wordt bij de voorbereiding. Door een uniek kijkje achter en voor de schermen te geven, gaat de totale belevingswaarde omhoog. De timelapse is direct ook in te zetten als promotioneel materiaal op sociale media en als onderdeel van het videoverslag achteraf.

Bouw en renovatie

Als bouwbedrijf of architectenbureau kunt u aan (toekomstige) klanten een uniek portfolio laten zien waarin uw projecten echt tot leven komen. Als opdrachtgever of projectontwikkelaar bent u trots op wat u in gang zet en blijft u tijdens de bouw op de hoogte houden van de vorderingen. Als gemeente of provincie betrekt u burgers bij de besteding van publiek geld.

Bedrijfsprocessen en productontwikkeling

Een corporate movie maken is inmiddels voor iedereen bereikbaar. Maar ze zijn nogal eens saai. En vaak laten ze niet eens écht zien wat uw bedrijf doet, en kan. Wij brengen uw bedrijf- en productieprocessen in beeld op een manier dat ze tot leven komen!

Natuur- en landschapsinrichting

Natuur en landschapsinrichting vragen door hun specifieke karakter om een andere aanpak. In de meeste gevallen kiezen we niet voor een permanente camera, maar keren we steeds terug op dezelfde locatie om op die manier de seizoenen en de werkzaamheden in elkaar te laten overvloeien.

Welke ideeen heeft u?

Er zijn oneindig veel toepassingen voor timelapsefilms. Wij horen graag welke projecten u op een bijzondere manier in beeld wilt brengen. Revolutionaire ideeën? Nodig ons uit, of kom koffie drinken bij ons op ‘de Parochie’.

Neem direct contact op, zij gingen u al voor!