Lopende Publieke Projecten

Nieuwbouw RIVM - Utrecht

Langs de A27 in Utrecht – op het Utrecht Sciencepark, De Uithof – wordt de nieuwbouw voor het RIVM en CBG gebouwd.

Meer informatie: www.wegtotdewetenschap.nl

Looptijd: Circa vier jaar

Amersfoort - Het Hogekwartier

Het Hogekwartier is een nieuwe stadswijk in wording in Amersfoort. The Timewriters verzorgt de complete registratie, die maar liefst 8 jaar zal duren.

Inmiddels zijn er al drie jaar verstreken en zijn er al verschillende timelapsefilms verschenen van de verandering. Meer informatie: www.hogekwartier.nl

Klik op het actuele beeld voor de complete Timeviewer en ga mee terug in de tijd!

Looptijd: Circa acht jaar

Amersfoort - Hogekwartier

Het Hogekwartier is een nieuwe stadswijk in wording in Amersfoort.

Amersfoort - Hogekwartier

Het Hogekwartier is een nieuwe stadswijk in wording in Amersfoort.

Tudorpark - Hoofddorp

In Hoofddorp verschijnt de prachtig nieuwe wijk het Tudorpark.

Het Dok - Amsterdam

In het ruige NDSM haventerrein ontstaat een nieuw woongebied met een rijke afwisseling van scheepswerven, kades, creatieve broedplaatsen en nieuwe woongebouwen. Het door de Architekten Cie. ontworpen wooncomplex Het Dok is een stevig gebouw met een markant silhouet. Het Dok bevat 449 woningen in een ensemble van drie torens in combinatie met laagbouw. De bakstenen gevels worden verrijkt door betonrasters, die het gebouw een stoere uitstraling geven. De ruim 150 meter lange transparante en open plint bevat een mix aan functies, die bijdraagt aan een gevarieerd en stedelijk straatleven.

Klik op het actuele beeld voor de complete Timeviewer

Conradhuis

Op het Rhijnspoorplein-West, naast het Theo Thijssenhuis wordt gewerkt aan de laatste aanvulling op de Amstelcampus: het Conradhuis. Dit gebouw zal ruimte bieden aan diverse faculteiten en opleidingen binnen de HvA. Verwachte oplevering medio 2021.