Over ons

en onze klanten

The Timewriters wil de tijd zichtbaar maken. En dat kan enkel door haar vast te leggen. Dat kan een proces van een paar uur zijn. Maar ook van een paar jaar. Wij hebben maar één missie; de geschiedenis schrijven door haar op te nemen!

Op 1 januari 2012 richtte Bas Stoffelsen the Timewriters op. Het concept timelapse, waarmee processen die te langzaam gaan voor het menselijk oog, zichtbaar kunnen worden gemaakt, had hem volledig gegrepen. De voorbeelden die er te vinden waren op internet, waren hoofdzakelijk gemaakt met lage resolutie webcams.

Hij zette zich ten doel om voor een betaalbaar bedrag de superieure kwaliteit van de spiegelreflexcamera beschikbaar te maken voor lange termijnprojecten zoals de bouw, transport en renovatie. De Timebox werd ontwikkeld. Het eerste lange termijn project was de nieuwbouw van de grootste tuinmeubelzaak van de Benelux – Kees Smit Tuinmeubelen – in Amersfoort.

Sindsdien zijn de Timeboxen overal in Nederland ingezet, van de bouw van gasboorplatforms, tot de rotting van meloenen.

In de krant


‘Dan kun je de bouw, die enkele jaren duurt in enkele minuten of zelfs seconden weergeven. Je maakt als het ware een symphonie van gebouwen die opstaan.’

Lees het artikel in het Algemeen Dagblad over The Timewriters

Op TV

The Timewriters leggen de kijkers van Editie.nl uit hoe je het beste met een smartphone timelapses kan maken.

Kijk het terug bij Editie.nl

Ideeën? Kom langs!

Idee!


Projecten die op een prachtige manier in beeld moeten worden gebracht? Revolutionaire ideeën? Neem contact op met Bas Stoffelsen, of beter nog, kom koffie drinken bij ons op kantoor in ‘De Parochie’

Contactgegevens


The Timewriters
Matthias Withoosstraat 34
3812 ST Amersfoort
06-42154216
info@thetimewriters.com

Algemene Voorwaarden versie Mei 2012

Overige gegevens

ING: 5361881
IBAN: NL22INGB0005361881
BIC: INGBNL2A
KvK: 72847042
BTW: NL859258701B01