Toepassingen

Evenementen

Alles draait om de beleving van de bezoeker. En die beleving krijgt een extra dimensie wanneer men ook betrokken wordt bij de voorbereiding. Door een uniek kijkje achter de schermen te geven, gaat de totale belevingswaarde omhoog. De timelapse is direct ook in te zetten als promotioneel materiaal op sociale media en als onderdeel van het videoverslag achteraf.

Bouw en renovatie

Als bouwbedrijf of architectenbureau kunt u aan (toekomstige) klanten een uniek portfolio laten zien waarin uw projecten echt tot leven komen. Als opdrachtgever of projectontwikkelaar bent u trots op wat u in gang zet en blijft u tijdens de bouw op de hoogte houden van de vorderingen. Als gemeente of provincie betrekt u burgers bij de besteding van publiek geld.

Bedrijfsprocessen en productontwikkeling

Een corporate movie maken is inmiddels voor iedereen bereikbaar. Maar ze zijn nogal eens saai. En vaak laten ze niet eens écht zien wat uw bedrijf doet, en kan. Wij brengen uw bedrijfsprocessen echt in beeld. Wij werken samen met uw bestaande productiebedrijf, of verzorgen de gehele bedrijfsfilm. U zegt wat u wilt, wij zorgen dat het gebeurt.

Welke ideeen heeft u?

Er zijn oneindig veel toepassingen voor timelapsefilms. Wij horen graag projecten u op een bijzondere manier in beeld wilt brengen. Revolutionaire ideeën? Nodig ons uit, of kom koffie drinken bij ons op kantoor in De Nieuwe Stad.

Neem direct contact op, zij gingen u al voor!