Wat onze klanten zeggen

 • Prachtige timelapsefilms

  In de drie jaar tijd dat er aan het Jakoba Mulderhuis gewerkt is, hebben The Timewriters zich altijd flexibel opgesteld en meegedacht over de verschillende hoeken waar vanuit gefilmd kon worden. Hierdoor zijn op verschillende momenten prachtige timelapsefilms opgeleverd. De bouw is hierdoor goed te volgen voor iedereen!
  Karin van Appeldoorn
  Karin van AppeldoornCommunicatie adviseur
 • Expertise van the Timewriters

  De bouw van het nieuwe Naturalis was voor ons een ongekend avontuur. We wilden het hele proces graag op een professionele manier vastleggen. Van de eerste paal tot de laatste steen. De kwaliteit van de camera’s en de expertise van the Timewriters hebben ervoor gezorgd dat we bij de opening een prachtige timelapsefilm konden tonen. Tweeënhalf jaar bouw is mooi gemonteerd en samengebracht tot tweeënhalve minuut.

  Josien Schraverus
  Josien SchraverusAdviseur Communicatie Naturalis
 • Een prachtige timelapsevideo

  Het transport en het plaatsen van het Jan Linzelviaduct over de A4 ter hoogte van Ypenburg was een bijzondere gebeurtenis voor de gemeente Den Haag. The Timewriters hebben dit voor ons in beeld gebracht. Zowel de voorbereiding als de opnamen zelf verliepen op rolletjes. En Timewriters leverde de timelapse binnen enkele dagen op. Met als resultaat: een prachtige timelapsevideo, waarmee we de nieuwe fietsroute Trekfietstracé goed op de kaart hebben gezet.
  Denise Scholte
  Denise ScholteProjectteam Trekfietstracé, gemeente Den Haag
 • Hoogwaardige, kwalitatieve timelapse

  'Voor de bouw van de nieuwe Eye-catcher Up:Town in het wijnhavengebied van Rotterdam zochten we naar een hoogwaardige kwalitatieve timelapse waar we tevens live konden meekijken. The Timewriters waren een goede keuze. Een prettige samenwerking gedurende twee jaar, zonder gedoe, en met een prachtige film tot resultaat.'
  Freerk Kootstra
  Freerk KootstraKAM-Coördinator SteBru
 • Wat een fijne samenwerking met The Timewriters. Flexibel, bereikbaar en daadkrachtig. Topwerk!
  Maud Kloprogge
  Maud KloproggeDe Lingense Alliantie
 • Simuleren en realiseren

  Homines Bouw hanteert het motto ‘simuleren en realiseren’. Met andere woorden: We bereiden een werk eerst tot in de puntjes voor met BIM, 3D en 4D voordat we starten met bouwen. The Timewriters leverde een timelapse af die naadloos samenvalt met de gesimuleerde planning. Een prachtige uitbeelding van onze filosofie.  
  Karst IJtsma
  Karst IJtsmaDirecteur Homines Bouw B.V.
 • Timelapse van hoge kwaliteit

  Tudorpark is bouwen in stijl. De prachtige woningen in de kenmerkende Engelse stijl verdienen het wat ons betreft om te worden getimelapsed in hoge kwaliteit. Niet enkel om te laten zien wat we kunnen, maar we geven de toekomstige bewoners op deze manier een extra goed gevoel bij de bouw van deze bijzondere wijk.  
  Roy van Lieshout
  Roy van Lieshoutprojectdirecteur DURA Vermeer
 • Veel enthousiasme over de timelapse!

  Dankzij het deskundige advies en snelle handelen van The Timewriters hebben we het laatste deel van de sloop van dit immense gebouw prachtig in beeld kunnen brengen. Met name dit laatste deel was het meest spectaculaire deel van het slooptraject! Door de sloop is een bekend gebouw in Utrecht verdwenen. Op 13 september 2018 vond de officiële starthandeling voor de nieuwbouw van Sequoia plaats; de aanwezigen waren erg enthousiast over de timelapse!  
  Marianne Kleijnen
  Marianne KleijnenManager Vastgoed
 • Deskundig vertaald naar de praktijk

  ‘Dura Vermeer heeft een nieuwe manier ontwikkeld om festival en evenemententerreinen toekomstbestendig te maken. We wilden dit graag op een goede manier in beeld brengen zodat we ook andere gemeentes kunnen laten zien dat het concept werkt, en wat er voor nodig is om het te maken. The Timewriters hebben onze wensen deskundig vertaald naar de praktijk, zodat we nu een prachtig kwalitatieve timelapsefilm in de hand hebben om onze potentiële klanten te overtuigen.’

  Simon Paap
  Simon PaapProjectcoördinator Dura Vermeer Infra Regio Noord West
 • Love it

  I keep watching your movie and I just love it.

  Alain Bouchat
  Alain BouchatHotel Directeur / City Manager
 • Zeer positief ontvangen

  We willen onze projecten in de realisatiefase op een aantrekkelijke manier ín beeld brengen. Samen met the Timewriters is een stijl en vorm gekozen die bij Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling Speciale Projecten past. Het resultaat is zeer positief ontvangen.

  Wivine Hoex
  Wivine HoexSenior Manager Marketing - Ballast Nedam
 • Een goede film die het hele proces laat zien

  We wilden de verandering van de oevers in de Reeuwijkse Plassen door middel van een timelapse laten zien. The Timewriters hebben ons deskundig geadviseerd over de (on)mogelijkheden om dit te doen, met een goede film die het hele proces laat zien als resultaat.

  Marinus Bogaard
  Marinus BogaardProcesleider Hoogheemraadschap van Rijnland
 • 'Meedenken waar nodig'

  De samenwerking met the Timewriters verliep zeer prettig. Snel schakelen, een goed inzicht in ons proces en meedenken waar dat nodig is, heeft geresulteerd in een prachtige film.

  Ramona Fredriks
  Ramona FredriksMedia en marketing, SSI Schäfer
 • 'Zeer prettig samenwerken'

  We wilden als gemeente Amersfoort graag aan bewoners en bestuur laten zien hoe dit soort grote groenprojecten in uitvoering tot stand komen. Daarom hebben we gekozen voor een timelapse-film. Bijkomend voordeel was dat we ook bijzondere momenten als het plaatsen van de ijsvogelwand en de viering van de Boomfeestdag in de film op konden laten nemen. We hebben al veel positieve reacties ontvangen en er is meer begrip voor de werkzaamheden die we doen!

  Christel Tijhuis
  Christel TijhuisProjectmanager Leefomgeving gemeente Amersfoort
 • 'We laten de film met veel plezier zien'

  Wij zijn blij met dat we ervoor hebben gekozen om met de Timeboxen de bouw van ons nieuwe kantoor vast te leggen. Daardoor konden we de bouw live volgen, en beschikken over hoge resolutie beelden van het bouwproces. De uiteindelijke timelapsefilm is heel dynamisch en van hoge kwaliteit. We laten de film met veel plezier zien!

  Annemiek van Schaik
  Annemiek van SchaikOffice Manager Vreugenhil Dairy Foods
 • 'Inzicht geven in het proces'

  Veel klanten weten niet precies wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een tijdelijke winkel. Door middel van de timelapse kunnen we nu heel duidelijk laten zien hoe dit proces bij BUKO in zijn werk gaat bij de bouw met verschillende systemen.

  Martijn Lucassen
  Martijn LucassenCommercieel Manager BUKO Huisvesting
 • 'Geen vragen meer gehad'

  We hebben de film gebruikt op de gemeentelijke inloopavond. Dat was een groot succes. Men vond het duidelijk, grappig en informatief. Geen vragen meer gehad over groot onderhoud!

  Adriaan Verduijn
  Adriaan VerduijnProjectleider, Afdeling Ruimtelijk beheer Diemen
 • 'Laten zien waartoe we in staat zijn!'

  De timelapse van de sloop van de Isala kliniek is erg mooi geworden. Bijna alle Zwollenaren hebben herinneringen aan het oude ziekenhuis. Deze film is dan ook een mooie manier om hen bij het nieuwbouwproject te betrekken. Daarnaast kunnen we deze film gebruiken als PR-materiaal om te laten zien waartoe we als vastgoedontwikkelaar in staat zijn.
  Paul van den Heuvel
  Paul van den HeuvelSr. Projectontwikkelaar NovaForm
 • 'Prachtige timelapsefilm!'

  De bouw van het unieke protonentherapiecentrum wilden we graag laten vastleggen. Door the Timewriters is er een prachtige timelapsefilm van het gehele proces gemaakt. Daarbij was het contact, de service en de samenwerking altijd erg prettig!
  Bert Jan Souman
  Bert Jan SoumanProjectdirecteur UMCG Protonentherapiecentrum
 • 'Samenwerking verliep vlekkeloos'

  De volledige sloop en nieuwbouw van het voormalig HEMA pand naar een nieuw en uniek multi-tenant gebouw wilden wij graag goed vastleggen voor de vele stakeholders. The TimeWriters hebben een geweldige timelapse film afgeleverd. Bovendien had men uitstekende ideeën hoe het proces het beste kon worden vastgelegd; de samenwerking verliep dan ook vlekkeloos.

  Xavier Noach
  Xavier NoachFund manager IEF Capital
 • 'Een groot bereik'

  De timelapsefilm van Amerena heeft een groot bereik gehad. Binnen 24 uur hadden meer dan 30.000 mensen het bericht gezien! Door de film konden inwoners van Amersfoort en andere geïnteresseerden het bouwproces van het begin tot het eind volgen.

  Renate Ernst
  Renate Ernstextern communicatieadviseur Gemeente Amersfoort
 • 'Geen alledaags proces'

  Een fietsbrug plaatsen is geen alledaags proces en we wilden dit dan ook graag op beeld laten zetten. The Timewriters denkt graag met je mee hoe de registratie het beste tot uiting komt en leverde een prachtige film op!

  Ellen Twickler
  Ellen TwicklerCommunicatieadviseur provincie Noord-Holland
 • 'Een prachtige film!'

  Van kale parkeervlakte naar multifunctioneel plein, dat is een behoorlijke transformatie. Met de timelapseregistratie van the Timewriters hebben we stakeholders kunnen meenemen in dit proces. Aangevuld met dronebeelden is het geheel een prachtige film geworden.

  Bart Klouwen
  Bart KlouwenCommunicatie De Nieuwe Stad
 • 'Veel aandacht gegenereerd op social media'

  De sloop van de zes viaducten van de oude A9 door Badhoevedorp doet letterlijk veel stof opwaaien. Van de sloop van het eerste viaduct hebben we meteen een time laps gemaakt. Deze is ingezet bij voorlichting over de sloop van de overige viaducten. Zo konden we de inwoners van Badhoevedorp op een aantrekkelijke wijze voorbereiden op wat er ging komen. Het resultaat mocht er zijn. Een zeer mooie time lapse die op social veel publiciteit heeft gegenereerd voor het project en werd gewaardeerd door de doelgroepen.

  Gerben van den Hurk
  Gerben van den HurkAdviseur omgevingscommunicatie omlegging A9 Badhoevedorp
 • 'Dubbel en dwars waard!'

  We wilden voor onze klant iets bijzonders doen. Daarom hebben we de bouw van één van de ‘Hopper Barges’ door the Timewriters laten timelapsen. Bij de ‘launch’ van de beunbakken werd de film wereldkundig gemaakt met de Tower Bridge als achtergronddecor. Onze klant was er zeer content mee! Op onze bedrijfspagina van LinkedIn hebben we met de timelapse heel veel hits gehad, veel meer dan bij een bericht met fotoreportage! Een timelapse is zijn geld dubbel en dwars waard!!

  Rianne Reuvekamp
  Rianne ReuvekampSales & Marketing manager Baars
 • 'Compleet plaatje'

  De seizoenstimelapse is een perfecte manier om de verbeteringen aan de kade van de Jisperdijk te laten zien. De dronebeelden maken het plaatje compleet!

  Thomas Groot
  Thomas GrootProjectleider Hoogheemraadschap Holland Noorderkwartier
 • Trots op het resultaat

  Na ruim twee jaar hard werken aan Rijksgebouw De Knoop is iedereen trots op het resultaat. Een timelapse zoals The Timewriters die maken brengt in beeld wat er allemaal is gebeurd. Een mooi en tijdloos document, voor de makers, en de gebruikers!

  Wivine Hoex
  Wivine HoexSenior Manager Marketing - Ballast Nedam
 • Prachtig resultaat!

  Bij de bouw van Optimaat-woningen gaat het om snelheid en kwaliteit. De afzonderlijke onderdelen worden in een fabriek gemaakt en op de bouwplaats in elkaar gezet. ‘The Timewriters’ hebben de werkzaamheden op deze twee locaties prachtig in elkaar verweven in een timelapse. De bouwsnelheid is duidelijk zichtbaar en de kwaliteit komt goed naar voren. Ze hebben een prachtig resultaat geleverd én ons van deskundig advies voorzien.

  Arjan Schreven
  Arjan SchrevenHoofd Marketing & Communicatie KlokGroep
 • 'Van echte toegevoegde waarde'

  De bouw van een nieuw zwembad is voor veel gemeenten een groot en belangrijk project. Er gaan jaren van planning en besluitvorming aan vooraf. Toen het eenmaal zover was, had de Gemeente Katwijk de wens om het gehele bouwproces in beeld brengen. De timelapseregistratie van The Timewriters heeft dat prachtig gedaan en de film is dan ook echt van toegevoegde waarde tijdens de opening en daarna.

  Marc Sprengers
  Marc SprengersProjectleider OLCO-Sportsphere
 • 'Veel waarde voor toekomstige projecten'

  ‘Voor een groot project in Belgie, hebben we opnieuw the Timewriters gevraagd om de bouw van onze sportvloeren in beeld te brengen. De samenwerking was fijn en adequaat. Het resultaat prachtig. De timelapsefilms zijn voor ons van veel waarde voor toekomstige projecten.

  Serge Wagenvoort
  Serge Wagenvoortdirecteur Interline Sportsystemen BV